About this vacancy
About this vacancy

Breed inzetbare docent(en) voor de opleiding Business Studies Deeltijd

Job description

Wat wij zoeken:
Je bent een inspirerende, ondernemende HRM’er en/of Bedrijfskundige die graag bijdraagt aan de ontwikkeling van volwassen studenten die veelal zelf al relevante werkervaring hebben opgedaan. Je vindt het een mooie uitdaging om enerzijds jouw kennis en expertise te delen in verschillende onderwijsvormen en anderzijds met je studenten te sparren over de manier waarop zij nieuwe inzichten en opgedane kennis in kunnen zetten in hun beroepspraktijk. Wanneer je affiniteit hebt met veranderkunde en/of HRM is dat een pre. Je kunt denken in processen en weet hoe je ze kunt optimaliseren.
Je hebt een duidelijke visie op de ontwikkelingen binnen het domein Business Studies en bereidt onze toekomstige professionals voor op de wereld van nu én morgen.
Je verzorgt praktijkgericht onderwijs in de Deeltijdvariant van onze opleiding Business Studies. Je vindt het leuk om mee te denken hoe je het onderwijs vorm kan geven. Je doet dit uiteraard niet alleen: je werkt samen met een team van ervaren en betrokken docenten. Bij voorkeur heb je ervaring in het geven van onderwijs. Heb je een didactische aantekening? Dan is dat voor ons ook een pre.

Requirements

Wij verwachten dat je:

  • beschikt over een relevante masteropleiding;
  • onderdeel van een team wordt (geen solist), flexibel bent en goed in staat bent te reflecteren op eigen handelen en gedrag;
  • kunt netwerken, plannen, organiseren en resultaatgericht innoveren;
  • een ondernemende attitude hebt.

Company profile

De academie Business Studies bestaat uit de bachelor-opleiding Business Studies en de masteropleiding Personal Leadership in Innovation and Change. In de academie zijn ongeveer 40 collega’s werkzaam in diverse rollen.

Benefits

Wij bieden:

  • een functie voor min 0,2 fte en max 0,4 fte tot 1 september 2023 bij de Stichting Hogeschool Zuyd of bij Randstad Employability. Bij gelijkblijvende behoefte en bedrijfsomstandigheden kan dit verlengd worden.
  • een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 11 CAO−HBO (maximum € 5.332,48 bruto per maand bij een fulltime aanstelling).
  • Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd.

Interesse en solliciteren

Interesse?
Neem voor nadere informatie over de functie contact op met:
Cindy Boonen, opleidingsmanager Business Studies, telefoonnummer 06-42999362.

Solliciteren
Je kunt vóór 2 december 2022 a.s. je sollicitatie kenbaar maken door het invullen van je persoonlijke gegevens (voorzien van motivatiebrief en CV) op deze website.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.

Academie voor Business Studies

Ligne 1
6131 MT
Deel deze vacature Share this vacancy

Stay up to date

Open apply

Get to know them

Create job agent
Zuyd Hogeschool uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.