Werken bij Zuyd
Lees meer

Werken bij Zuyd

De voordelen van werken bij Zuyd op een rij.

  • Je draagt – direct of indirect - bij aan de ontwikkeling van onze studenten en van de regio.
  • Je werkt in een ambitieuze, inspirerende en dynamische werkomgeving met veel ruimte voor nieuwe initiatieven.
  • Je werkt in een informele sfeer in een team samen met enthousiaste, betrokken en professionele collega’s.
  • Je kunt aan de slag in veel verschillende functies en op alle niveaus; van managementassistent, facilitair of technische ondersteuner, adviseur tot manager.
  • Je krijgt volop kansen om je (docent)vaardigheden te ontwikkelen en je loopbaanambities te realiseren.
  • Je krijgt veel ruimte en mogelijkheden om je werk zelf vorm te geven.
  • Je kunt je werk (blijven) combineren met een functie in het bedrijfsleven, wij stimuleren dat zelfs.
  • Je ontvangt een prima salaris.
  • Je profiteert van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een ruim aantal vakantiedagen en extra duurzame inzetbaarheidsuren, een eindejaarsuitkering (‘13e maand’), ruime vergoedingen voor woon-werkverkeer (fiets, OV en auto) en kortingen bij sportcentra bij jou in de buurt en op culturele activiteiten.
  • Je kunt profiteren van een collectieve ziektekostenverzekering (ook voor je gezin).

Soorten functies

Je kunt bij ons aan de slag in verschillende soorten functies.

Docent
Als docent heb je veel contact met onze studenten en zorg je ervoor dat ze zich ontwikkelen tot professionals. Door jouw kennis van een vak over te brengen en ze te begeleiden in hun studie, stage of opdrachten. Naast lesgeven kun je je – als je dat wilt – ook bezighouden met andere activiteiten, zoals onderwijs ontwikkelen, onderzoek doen of meedenken in een werkveldcommissie. Je hebt dus ook veel contacten buiten je eigen opleiding en zelfs buiten Zuyd. Een dag ziet er nooit hetzelfde uit. Er zijn periodes in een studiejaar dat het hard werken is, maar daar tegenover staan veel vakantiedagen. Naast docenten zijn binnen Zuyd ook onderwijsmedewerkers en -assistenten werkzaam, die studenten en docenten begeleiden en ondersteunen in bijvoorbeeld practicumlessen en praktijkonderwijs.

Lector
Onze lectoren doen – vaak samen met docenten en studenten – praktijkgericht onderzoek. Binnen de hogeschool, maar ook vaak ook in opdracht van bedrijven. Maar je kijkt ook met de onderwijsteams hoe je met de kennis uit onderzoeken het onderwijs kunt verbeteren. Je kunt dus echt een stempel drukken op je vakgebied en onderwijs. Als lector werk je samen met een onderzoeksgroep van docent-onderzoekers, externe deskundigen en studenten aan onderzoeksopdrachten.

(Onderwijs) ondersteunend medewerker
Om alle processen rondom onderwijs goed te kunnen ondersteunen, werken bij Zuyd ook veel (onderwijs)ondersteunende medewerkers: secretaresses, it-specialisten, beleidsmedewerkers, communicatieadviseurs, managementassistenten, inkopers, hr-adviseurs, juristen, receptionisten, technisch medewerkers, administratief medewerkers, etc. Zij werken in een bedrijfsbureau voor academies, op een locatie of bij een van de diensten. Ook als ondersteunend medewerker lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van studenten.

Op de site werkenbijhogescholen vind je meer informatie over de verschillende functies bij hogescholen.

Loopbaan en scholing
Bij Zuyd ben je verantwoordelijk voor je eigen loopbaan, ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Natuurlijk helpen we je daarbij: met cursussen en workshops, adviesgesprekken en coaching. Ook bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en trainingen van Zuyd Professional. Speciaal voor docenten zijn er tal van cursussen gericht op docentprofessionalisering. En als je als docent zelf een bachelor- of (pre)masteropleiding gaat volgen kun je een vergoeding voor collegegeld, studiemiddelen en reiskosten aanvragen.

Wil jij ook werken bij Zuyd?
Ben jij een talentvolle professional die wil werken in een ambitieuze organisatie? Kijk dan in het vacatureoverzicht of wij een passende mogelijkheid voor je hebben. Je kunt ook je gegevens achterlaten in een open sollicitatie.

Deel deze pagina Share this page

Blijf op de hoogte!

Open sollicitatie

Hoe is het om te werken bij Zuyd?

Maak Job Search Agent
Zuyd Hogeschool gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.