Collega's aan het woord
Lees meer over Veronique Stevelmans

Veronique Stevelmans

Facilitair Coördinator

Ze is onder meer verantwoordelijk voor de catering, beveiliging, schoonmaak, printers, kopieermachines en scanners.

Leve de waan van de dag

Ja, Zuyd is een interessante werkomgeving. “Je hebt te maken met verschillende klantgroepen. Studenten zijn anders dan medewerkers, hebben andere behoeftes, willen andere dingen.” Een klein voorbeeld? “Nou, als we het over catering hebben: medewerkers proberen vaker verantwoord te eten, studenten zijn meer van de vette hap.”

Hoe wordt iemand facilitair coördinator? Veronique volgde een hbo-opleiding Management, Economie en Recht. “Meer een algemene opleiding, ik wist nog niet zo precies wat ik wilde.” Ze werkte een tijdje bij een andere organisatie als locatiemanager, maar ontdekte dat managen niet zo bij haar past. Zij is meer van de dienstverlening, van mensen ondersteunen, van helpen. En ze houdt van de dynamiek van een grote onderwijsorganisatie. Van snel van het ene probleem naar het andere overstappen. Van de waan van de dag, als het ware. Die vindt ze leuk.

Je hebt te maken met verschillende klant groepen. Studenten zijn anders dan medewerkers, hebben andere behoeftes, willen andere dingen.
Veronique Stevelmans

Blijf op de hoogte!

Open sollicitatie

Hoe is het om te werken bij Zuyd?

Maak Job Search Agent
Zuyd Hogeschool gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.