Arbeidsvoorwaarden
Meer arbeidsvoorwaarden

Onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Bij Zuyd gelden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Collectieve arbeidsovereenkomst

Voor medewerkers van Zuyd Hogeschool geldt de collectieve arbeidsovereenkomst voor het hoger beroepsonderwijs (cao-hbo). Voor medewerkers werkzaam bij Zuyd via Randstad Employability zijn andere arbeidsvoorwaarden van toepassing.

Flexibel

Als je fulltime werkzaam bent mag je kiezen uit een werkweek van 36, 38, of 40 uur. Soms zijn er echter organisatorische belangen die deze keuze niet mogelijk maken. Als je meer werkt dan 36 uur, bouw je ook extra verlof op. Werk je parttime, dan berekenen we je werkweek en verlof naar rato. Het aantal werkuren, je werkdagen en begin- en eindtijden bespreek je met je leidinggevende. Naast de wettelijke verlofregeling kun je in bijzondere gevallen ook gebruik maken van aanvullende regelingen.

Pensioen

Als je bij Zuyd Hogeschool werkt, bouw je pensioen op via het ABP, het pensioenfonds voor onderwijs- en overheidspersoneel.

Vitaliteit en preventie

Vitale medewerkers vinden wij belangrijk. Ook vinden we dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom krijgen nieuwe medewerkers een uitnodiging voor een werkplekonderzoek. Een aantal keer per jaar kun je deelnemen aan health checks. Bovendien krijgen medewerkers van Zuyd een aantrekkelijke korting bij een aantal sportcentra in Zuid-Limburg.

Zorgverzekering

Medewerkers van Zuyd kunnen een zorgverzekering met collectiviteitskorting afsluiten bij Zilveren Kruis Achmea.

Reiskostenvergoeding

Zuyd stimuleert milieuvriendelijke manieren van reizen zoals fietsen, het openbaar vervoer en carpoolen. Medewerkers die fietsend naar het werk komen krijgen een fietsvergoeding en de mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan. Kom je met het openbaar vervoer naar je werk, dan krijg je een vergoeding voor de kosten van je OV-abonnement. Ook is er een regeling voor reiskostenvergoeding voor medewerkers die met de auto komen.
Deel deze pagina Share this page

Blijf op de hoogte!

Open sollicitatie

Hoe is het om te werken bij Zuyd?

Maak Job Search Agent
Zuyd Hogeschool gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.