Sollicitatieprocedure

Lees meer

Zo kun je bij ons solliciteren

Wil jij werken bij Zuyd? Je kunt op twee manieren laten weten dat je interesse hebt om onze nieuwe collega te worden: je reageert op een vacature of je stuurt een open sollicitatie. In beide gevallen kun je je inschrijven door je persoonlijke gegevens in te vullen en je CV te uploaden. Als je solliciteert op een vacature vul je ook je motivatie in.

Je hebt gesolliciteerd - hoe gaat het verder?

Als je solliciteert op een vacature krijg je binnen twee weken na de sluitingsdatum bericht over de status van je sollicitatie. De selectiecommissie beoordeelt alle sollicitanten en maakt een keuze voor de kandidaten die voor een sollicitatiegesprek uitgenodigd worden. Als er naar oordeel van de selectiecommissie een assessment nodig is, komen de kosten hiervan voor rekening van Zuyd. Als je op gesprek geweest bent en je bent afgewezen, dan ontvang je een motivatie van de afwijzing. Bij aanname dan sturen we je een uitnodiging voor een arbeidsvoorwaardengesprek met een van onze HR-medewerkers.

Je hebt een open sollicitatie gestuurd

Wil jij werken bij Zuyd, maar is er geen actuele of passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie door je je in te schrijven. Op het moment dat er een vacature is die past bij jouw profiel, ontvang je bericht. We kijken ook zelf regelmatig of er een match is tussen bestaande accounts en nieuwe vacatures. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in zodat we je goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Vragen

Heb je vragen? Neem dan contact op.
Deel deze pagina Share this page

Blijf op de hoogte!

Open sollicitatie

Hoe is het om te werken bij Zuyd?

Maak Job Search Agent
Zuyd Hogeschool gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.