About this vacancy
About this vacancy

Docent-onderzoeker Chemische Procestechnologie

Job description

Voor de versterking van onze academie Applied Science zoeken wij zo spoedig mogelijk een

Docent - onderzoeker Chemische Procestechnologie (0,2 - 1,0 fte) .

Wij zoeken een enthousiaste collega die met passie voor vakmanschap mede invulling geeft aan het gedachtegoed van de academie. Je draagt bij aan de vertaling van actuele en toekomstige ontwikkelingen in kennis en technieken, naar een opleiding die onze studenten toerust voor hun toekomstig beroep. Naast toegepast onderzoek, lever je ook een bijdrage aan de ontwikkeling, de organisatie en het verzorgen van onderwijs. De mogelijkheid bestaat om een huidige functie binnen het bedrijfsleven te verbinden aan de gevraagde functie binnen de academie.
Tot je werkzaamheden behoren o.a.:

 • in samenwerking met het werkveld en studenten uitvoeren van toegepast onderzoek (op het gebied van procesintensificatie; specifieke voorbeelden zijn up-/downscaling en ontwerp van reactor- en down-stream-processing);
 • doceren, begeleiden en coachen van studenten op gebied van ‘chemische procestechnologie’;
 • een bijdrage leveren aan het aanbod, de inrichting en ontwikkeling van onderwijs op het gebied van chemische technologie;
 • begeleiden van stagiairs en afstudeerders;

Requirements

Wij verwachten dat je:

 • minimaal in het bezit bent van een masteropleiding;
 • beschikt over een brede chemisch technologische kennis;
 • een resultaatgerichte teamplayer bent, die in staat is in multidisciplinair verband samen te werken;
 • young professionals kunt enthousiasmeren voor het brede vakgebied van Applied Science;
 • verantwoordelijkheden neemt en beschikt over een professionele en dynamische attitude;
 • open staat voor verandering en je bewust bent van de brede omgeving waarin je jouw taak verricht;
 • beschikt over goede contactuele eigenschappen.Company profile

De bachelor-opleiding Applied Science maakt onderdeel uit van de academie Applied Science. Binnen de academie wordt onder andere op het thema Duurzaamheid geïntegreerd onderwijs en onderzoek ontwikkeld, resulterend in breed inzetbare (young) professionals en technologieën die continu inspelen op actuele ontwikkelingen in de Brightlands regio. Dit vindt onder andere plaats middels de onderzoekslijn ‘Sustainable Synthesis and Production’. De manier van opleiden kenmerkt zich door het werken in communities van medewerkers, studenten en het werkveld zodat er veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. De beroepspraktijk op de Brightlands Chemelot Campus (en andere relevante locaties buiten de campus) worden optimaal en maximaal gebruikt als context. Ontwikkelen en studeren vindt dus plaats samen met en in de beroepspraktijk. Naast het aanleren van kennis, vaardigheden en competenties, worden studenten geholpen zich ook als persoon verder te ontwikkelen en voortdurend gestimuleerd eigen verantwoordelijkheid te dragen. De academie is een actieve partij in een netwerk van medewerkers, studenten en het werkveld dat relevante waarde heeft voor de toekomst van ons allen en ons verbindt.

Benefits


Wij bieden een aanstelling voor de duur van minimaal 1 jaar. Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 11 CAO−HBO (maximum € 5.127,39) bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Bij interne kandidaten wordt de huidige duur van het dienstverband aangehouden.

Interesse en solliciteren

Interesse?
Neem voor nadere informatie over de functie contact op met Gino van Strydonck, lector Material Sciences, tel: 06-34384557 of gino.vanstrijdonck@zuyd.nl.

Solliciteren
Je kunt vóór 16 mei solliciteren door het invullen van je persoonlijke gegevens (voorzien van motivatiebrief en CV) op deze website.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Applied Science Academie

Nieuw Eyckholt 300
Deel deze vacature Share this vacancy

Stay up to date

Open apply

Get to know them

Create job agent
Zuyd Hogeschool uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.