About this vacancy
About this vacancy

Community coördinator

Job description

De glasheldere kaders en duidelijke propositie van de academie vormen het vertrekpunt voor alles wat je als community coördinator doet. Dat is een duidelijke focus. Om die focus over de bühne te brengen, heb je behoorlijk wat vaardigheden in huis. Denk bijvoorbeeld aan het verbinden van mensen. Gedrag is enorm belangrijk om waar te maken wat we beloven. Je doorziet welk gedrag wel en niet bij onze beloftes past. Je weet dan ook hoe je studenten en medewerkers met elkaar verbindt. Je hebt schrijf skills, je weet behoorlijk wat van social media en je kunt events en dergelijke organiseren. We zoeken iemand die niet schroomt een beetje buiten de lijntjes te kleuren. Iemand die enthousiast is en mensen mee weet te krijgen. Iemand die een duidelijke positie claimt, maar het ook fijn vindt om anderen in de spotlights te zetten. Je wilt de motor zijn in het vormen van een groep. Je neemt initiatief, en doet dat graag in samenspraak met je collega’s.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de voortzetting en uitbreiding van onze community en alle bijkomende werkzaamheden. Daarnaast neem je de interne en externe communicatie van de academie voor jouw rekening, met als doel nieuwe studenten te werven en het verbeteren van de onderlinge communicatie tussen toekomstige studenten, zittende studenten, medewerkers, alumni en het regionale werkveld.

Dit houdt onder andere in dat je:

 • bouwt aan de online en offline zichtbaarheid van de opleiding;
 • bijdraagt aan het samenstellen en uitvoeren van het communicatieplan en de ontwikkeling van de communicatie binnen Zuyd;
 • de content voor de website, nieuwsbrieven, brochures, campagnes en andere wervingsuitingen beheert, maakt en optimaliseert;
 • evenementen en instroomactiviteiten coördineert en organiseert;
 • je bezig houdt met het ontwikkelen en inrichten van een studentenpool;
 • relaties en afstemming onderhoudt met relevante partners binnen en buiten Zuyd;
 • het managementteam en je collega’s adviseert op het gebied van marketing en communicatie en de inzet daarvan.

Requirements

Dat je:

 • een HBO opleiding hebt afgerond en relevante werkervaring hebt binnen het vakgebied;
 • beschikt over goede en actuele kennis op het gebied van communicatie en verstand hebt van social media;
 • een verbinder bent met passie voor mensen;
 • concepten kunt doorzien en begrijpt hoe je deze vertaalt naar een community;
 • doelgroepgericht kunt schrijven;
 • initiatiefrijk bent en zelfstandig kunt werken;
 • affiniteit hebt met het werken met studenten in het onderwijs;
 • proactief samenwerkt met toekomstige studenten, zittende studenten, medewerkers, alumni en het regionale werkveld;
 • gevoel voor humor hebt, resultaatgericht werkt en empathisch bent.

Company profile

De bacheloropleiding Applied Science maakt onderdeel uit van de Academie Applied Science. Binnen de academie wordt op de thema’s Gezondheid en Duurzaamheid geïntegreerd onderwijs en onderzoek ontwikkeld, resulterend in breed inzetbare (young) professionals en technologieën die continue inspelen op actuele ontwikkelingen in de Brightlands regio.

De manier van opleiden kenmerkt zich door het werken in communities van medewerkers, studenten en het werkveld zodat er veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. De beroepspraktijk op de Brightlands Chemelot Campus (en andere relevante locaties buiten de campus) worden optimaal en maximaal gebruikt als context. Ontwikkelen en studeren vindt dus plaats samen met en in de beroepspraktijk. De academie is een actieve partij in een netwerk van medewerkers, studenten en het werkveld dat relevante waarde heeft voor de toekomst van ons allen en ons verbindt.

Benefits

Wij bieden een aanstelling van 0,8 fte voor de duur van 1 jaar bij de Stichting Zuyd Hogeschool. Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 8 CAO−HBO (maximum € 3.549,29) bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Bij interne kandidaten wordt de huidige duur van het dienstverband aangehouden.

Interesse en solliciteren

Interesse?
Neem voor nadere informatie over de functie contact op met Dennis van de Bergh, teamleider Applied Science, tel: 06-14458077 of dennis.vandebergh@zuyd.nl.

Solliciteren
Je kunt vóór 24 mei solliciteren door het invullen van je persoonlijke gegevens (voorzien van motivatiebrief en CV) op deze website.

Gesprekken vinden plaats in week 22 of 23.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Applied Science Academie

Nieuw Eyckholt 300
6419 DJ
Deel deze vacature Share this vacancy

Stay up to date

Open apply

Get to know them

Create job agent
Zuyd Hogeschool uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.