Zuyd Hogeschool

Ondernemend

Medewerkers van Zuyd kennen hun capaciteiten en mogelijkheden, pakken kansen en doen er wat mee.

Ambitieus

Wij vragen onze medewerkers uit hun comfortzone te komen en grenzen te verleggen, eigen grenzen en die van anderen.

Inspirerend

Medewerkers en studenten van Zuyd inspireren elkaar in het delen van kennis en ideeën. Vanuit die inspiratie brengen ze elkaar in beweging.

Vakkundig

Door hun constante interactie met het werkveld kunnen onze mensen praktijkgerichte kennis vergaren, ontwikkelen en overdragen.

Open

Bij Zuyd staan we open voor de visie van een ander en kijken daarbij altijd over de grenzen van het eigen vakgebied en organisatie heen.
>
<

Open sollicitatie

Naast het solliciteren op een actuele vacature, kun je ook je gegevens bij ons achterlaten via een open sollicitatie. Maak daarvoor een account aan in door onderstaand formulier in te vullen. Deze gegevens worden opgeslagen in ons online werving- en selectiesysteem. Je kunt vervolgens je gegevens zelf actueel houden. Op het moment dat een vacature verschijnt die past bij jouw profiel, ontvang je bericht. Daarnaast controleren medewerkers van de dienst Human Resources regelmatig of er een match is tussen bestaande accounts en nieuwe vacatures. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

Schrijf je in en solliciteer

Contact

Wil je meer weten over
werken bij Zuyd, of solliciteren bij Zuyd?

T +31 (0)45 400 6556
E werken@zuyd.nl
Zuyd Hogeschool gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?