Zuyd Hogeschool

Ondernemend

Medewerkers van Zuyd kennen hun capaciteiten en mogelijkheden, pakken kansen en doen er wat mee.

Ambitieus

Wij vragen onze medewerkers uit hun comfortzone te komen en grenzen te verleggen, eigen grenzen en die van anderen.

Inspirerend

Medewerkers en studenten van Zuyd inspireren elkaar in het delen van kennis en ideeën. Vanuit die inspiratie brengen ze elkaar in beweging.

Vakkundig

Door hun constante interactie met het werkveld kunnen onze mensen praktijkgerichte kennis vergaren, ontwikkelen en overdragen.

Open

Bij Zuyd staan we open voor de visie van een ander en kijken daarbij altijd over de grenzen van het eigen vakgebied en organisatie heen.
>
<

Vacatures

Corporate Informatiemanager - Heerlen

het ontwikkelen van het informatiebeleid, als afgeleide van de business strategie in afstemming met het P.ICT; het richting geven aan de totstandkoming van het informatieplan en de informatie architectuur in samenwerking met de operationele informatiemanager; het analyseren van ontwikkelingen in de omgeving (wetgeving, technologie, bedrijfsvoering) en het (laten)...
Gepubliceerd: 19-12-2019
Referentie nr:#HOGGH00759

Operationeel Informatiemanager - Heerlen

het uitvoeren en handhaven van het informatiebeleid; de coördinatie van de totstandkoming van het informatieplan en de informatie architectuur conform corporate informatiemanagement richtlijnen; het analyseren van ontwikkelingen in de omgeving (wetgeving, technologie, bedrijfsvoering) en (laten) vertalen van deze ontwikkelingen naar de operationele consequenties...
Gepubliceerd: 19-12-2019
Referentie nr:#HOGGH00758
Zoekcriteria

Contact

Wil je meer weten over
werken bij Zuyd, of solliciteren bij Zuyd?

T +31 (0)45 400 6556
E werken@zuyd.nl
Zuyd Hogeschool gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?