Zuyd Hogeschool

Ondernemend

Medewerkers van Zuyd kennen hun capaciteiten en mogelijkheden, pakken kansen en doen er wat mee.

Ambitieus

Wij vragen onze medewerkers uit hun comfortzone te komen en grenzen te verleggen, eigen grenzen en die van anderen.

Inspirerend

Medewerkers en studenten van Zuyd inspireren elkaar in het delen van kennis en ideeën. Vanuit die inspiratie brengen ze elkaar in beweging.

Vakkundig

Door hun constante interactie met het werkveld kunnen onze mensen praktijkgerichte kennis vergaren, ontwikkelen en overdragen.

Open

Bij Zuyd staan we open voor de visie van een ander en kijken daarbij altijd over de grenzen van het eigen vakgebied en organisatie heen.
>
<

Login Selectiecommissie

Als lid van de selectiecommissie kun je hier inloggen om de brieven en CV's van de kandidaten te bekijken. Gebruikersnaam en wachtwoord heb je per mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen of lukt het niet om in te loggen neem dan contact op met Guus Hameleers 045 - 400 6556 of werken@zuyd.nl
 

Wachtwoord vergeten?

Wanneer je al eerder hebt ingelogd, maar het wachtwoord niet meer weet, kun je hieronder op de button 'Aanvragen' klikken. Je dient dan de gebruikersnaam in te vullen die je per mail ontvangen hebt. Daarna wordt er automatisch een nieuw wachtwoord aangemaakt dat via mail naar je toegestuurd wordt. Als je ook je gebruikersnaam niet meer weet, neem dan contact op met Guus Hameleers 045 400 6556 of via werken@zuyd.nl
Zuyd Hogeschool gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?