Zuyd Hogeschool

Ondernemend

Medewerkers van Zuyd kennen hun capaciteiten en mogelijkheden, pakken kansen en doen er wat mee.

Ambitieus

Wij vragen onze medewerkers uit hun comfortzone te komen en grenzen te verleggen, eigen grenzen en die van anderen.

Inspirerend

Medewerkers en studenten van Zuyd inspireren elkaar in het delen van kennis en ideeën. Vanuit die inspiratie brengen ze elkaar in beweging.

Vakkundig

Door hun constante interactie met het werkveld kunnen onze mensen praktijkgerichte kennis vergaren, ontwikkelen en overdragen.

Open

Bij Zuyd staan we open voor de visie van een ander en kijken daarbij altijd over de grenzen van het eigen vakgebied en organisatie heen.
>
<

Veronique Stevelmans

  • Functie: facilitair coördinator
  • Faculteit: International Business and Communication

Leve de waan van de dag

Ze is onder meer verantwoordelijk voor de catering, beveiliging, schoonmaak, printers, kopieermachines en scanners.

Ja, Zuyd is een interessante werkomgeving. “Je hebt te maken met verschillende klantgroepen. Studenten zijn anders dan medewerkers, hebben andere behoeftes, willen andere dingen.” Een klein voorbeeld? “Nou, als we het over catering hebben: medewerkers proberen vaker verantwoord te eten, studenten zijn meer van de vette hap.”

Hoe wordt iemand facilitair coördinator? Veronique volgde een hbo-opleiding Management, Economie en Recht. “Meer een algemene opleiding, ik wist nog niet zo precies wat ik wilde.” Ze werkte een tijdje bij een andere organisatie als locatiemanager, maar ontdekte dat managen niet zo bij haar past. Zij is meer van de dienstverlening, van mensen ondersteunen, van helpen. En ze houdt van de dynamiek van een grote onderwijsorganisatie. Van snel van het ene probleem naar het andere overstappen. Van de waan van de dag, als het ware. Die vindt ze leuk.

Zuyd Hogeschool gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?