Zuyd Hogeschool

Ondernemend

Medewerkers van Zuyd kennen hun capaciteiten en mogelijkheden, pakken kansen en doen er wat mee.

Ambitieus

Wij vragen onze medewerkers uit hun comfortzone te komen en grenzen te verleggen, eigen grenzen en die van anderen.

Inspirerend

Medewerkers en studenten van Zuyd inspireren elkaar in het delen van kennis en ideeën. Vanuit die inspiratie brengen ze elkaar in beweging.

Vakkundig

Door hun constante interactie met het werkveld kunnen onze mensen praktijkgerichte kennis vergaren, ontwikkelen en overdragen.

Open

Bij Zuyd staan we open voor de visie van een ander en kijken daarbij altijd over de grenzen van het eigen vakgebied en organisatie heen.
>
<

Twan Schevers

  • Functie: docent bedrijfseconomie
  • Faculteit: International Business and Communication

Het ultieme docentgevoel

Studenten zijn, net als gewone mensen, vaak in de weer met telefoons en social media. Dan kost het soms wat extra energie om ze bij de les te houden. En aan het einde van een lange dag zijn studenten ook wel eens moe en daardoor een beetje vermoeiend. Maar vraag Twan Schevers of hij zich verheugt op het lesgeven en hij zegt, zonder aarzeling: “Ja. Ik heb wel wat met die snaken. Studenten zijn onbevangen, eerlijk. Daar hou ik van. Het geeft voldoening stof zo over te brengen dat ze het niet alleen begrijpen, maar ook zien hoe ze het in de praktijk kunnen gebruiken. En als ze het dan ook nog eens leuk gaan vinden - dat is het ultieme docentgevoel. Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk.”
Zuyd Hogeschool gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?