Zuyd Hogeschool

Ondernemend

Medewerkers van Zuyd kennen hun capaciteiten en mogelijkheden, pakken kansen en doen er wat mee.

Ambitieus

Wij vragen onze medewerkers uit hun comfortzone te komen en grenzen te verleggen, eigen grenzen en die van anderen.

Inspirerend

Medewerkers en studenten van Zuyd inspireren elkaar in het delen van kennis en ideeën. Vanuit die inspiratie brengen ze elkaar in beweging.

Vakkundig

Door hun constante interactie met het werkveld kunnen onze mensen praktijkgerichte kennis vergaren, ontwikkelen en overdragen.

Open

Bij Zuyd staan we open voor de visie van een ander en kijken daarbij altijd over de grenzen van het eigen vakgebied en organisatie heen.
>
<

Sollicitatie procedure

Inschrijven

Er zijn twee manieren om je in te schrijven bij Zuyd:

  • Vacature
    Je reageert als sollicitant op een openstaande vacature.
  • Open sollicitatie
    Je registreert jezelf als een kandidaat voor een mogelijke toekomstige functie in een open sollicitatie.

In beide gevallen schrijf je je in door het invoeren van je persoonlijke gegevens. Je voegt je Curriculum Vitae toe door deze te uploaden. Als je solliciteert op een vacature vul je ook je motivatie in, of je kopieert deze vanuit je sollicitatiebrief in Word.

Account

Na het invullen van je persoonlijke gegevens krijg je een account en kun je inloggen met de login die je via e-mail toegestuurd krijgt. Je kunt je gegevens zelf beheren. In je account kun je ook aanvullende informatie toevoegen. We bewaren je gegevens voor de duur van één jaar. Vóór afloop van dat jaar vragen wij je of je aanmelding verlengd mag worden. Als je in ons online werving- en selectiesysteem bekend bent kunnen wij je gegevens opzoeken op het moment dat er een functie binnen Zuyd vrijkomt.

Solliciteren

Als je solliciteert op een vacature krijg je binnen twee weken na de sluitingsdatum bericht over de status van je vacature. De selectiecommissie beoordeelt alle sollicitanten en maakt een keuze voor de kandidaten die op sollicitatiegesprek uitgenodigd worden.
Als er naar oordeel van de selectiecommissie een assessment nodig is, komen de kosten hiervan voor rekening van Zuyd. Als je op gesprek geweest bent en afgewezen, ontvang je een motivatie van de afwijzing. Bij aanname wordt je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek bij HR.

Vragen

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over
werken bij Zuyd, of solliciteren bij Zuyd?

T +31 (0)45 400 6556
E werken@zuyd.nl
Zuyd Hogeschool gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?